Profiteer t/m 18 december van 10% extra korting op je gehele bestelling!

Profiteer t/m 18 december van 10% extra korting op je gehele bestelling!

Met kerst en oud en nieuw in het vooruitzicht, geeft Blijzwanger je tot en met 18 december a.s. 10% extra korting op je bestelling. Profiteer hiervan en schaf feestelijke cadeaus aan!

Nieuw: Slabbetje smoking of sjieke dame

Er komen ongetwijfeld nog wat feestelijkheden aan de aankomende periode; kerst en oud en nieuw zijn vaak momenten voor etentjes. En wat is er nu leuker als jouw kindje er ook echt als een gentleman of sjieke dame aan tafel bij zit? Dat kan met deze mooie slabbetjes! Van een goede kwaliteit en voorzien van een klittenband sluiting. Bestel voor de jongens een slab smoking in zwart of wit en voor de meisjes een slab sjieke dame in roze of creme.

Ook nieuw: Losse verkoop feestelijke donkerblauwe buikband

Wegens de grote vraag bieden wij nu ook de feestelijke donkerblauw buikband, uit het zwanger verwenpakket Feestdagen, los aan. Deze donkerblauwe buikband heeft een licht glanzende stof. De buikband is naadloos zodat het mooi past over je kleding. De buikband is gemaakt om je buik te accentueren. Door de prachtige donkerblauwe stof past deze buikband goed bij je feestelijke kleding.

Maak de feestdagen helemaal compleet met het zwanger verwenpakket feestdagen

Laat je deze feestdagen verwennen met het zwanger verwenpakket feestdagen. Ook dit pakket is speciaal ontwikkelt voor de zwangere vrouw. En dat niet alleen, het is ook speciaal gemaakt om je tijdens de feestdagen heerlijk te laten verwennen! Leuk om te krijgen met kerst of oud en nieuw!

Dit unieke verwenpakket Feestdagen is verpakt in een luxe cadeaudoos en bestaat uit:

  • Ritual of Ayurveda – Balancing Treat
  • Decoratievaas
  • Luxe badhanddoek
  • Mooie donkerblauwe buikband
  • Decoratieolifant én
  • Tijdschrift ‘kindje op Komst’

T/m 18 december 10% extra korting op je gehele bestelling

Als je tot en met 18 december a.s. een bestelling plaatst, dan profiteer je van 10% extra korting! Dat maakt het nog leuker om bij Blijzwanger je feestinkopen te doen. Bovendien betaal je geen verzendkosten, je bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Gebruik de code ‘kerst’ onderaan je bestelling en ontvang 10% korting!

Actie geldig tot en met 18 december 2016


Delen

commentReacties

Reactie geven?

Inschrijven voor nieuwsbrief