Gravitamon vóór, tijdens en na je zwangerschap

Gravitamon vóór, tijdens en na je zwangerschap

Ilona Niessen

Zwanger zijn, het is een wonder. En dat gebeurt niet zomaar, nee je lichaam moet er hard voor werken. Gezond leven en eten is dan heel belangrijk. Dit is de beste basis voor je kindje. Maar krijg jij wel alle essentiële vitamines en mineralen binnen die nodig zijn? Het is daarom goed om Gravitamon te slikken, zodat je lichaam niets tekort komt.

Wat is Gravitamon

Gravitamon bevat alle essentiële vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft vóór en tijdens je zwangerschap. En als je borstvoeding geeft, ook tijdens je borstvoedingsperiode.

Dagelijkse inname van 1 dragee, tablet met een coating, is voldoende. De dragee bevat 5 vitamines en 6 mineralen, in een samenstelling en hoeveelheid speciaal ontwikkeld voor als je een kindje verwacht. In de dragee zit:
- Vitamine A
- Vitamine B-complex
- Vitamine C
- Vitamine D
- Vitamine E
- IJzer
- Calcium
- Koper
- Zink
- Selenium
- Jodium

Wanneer Gravitamon

Vóór je zwangerschap

Een zwangerschap vergt veel van je lichaam. Dat is ook niet zo gek, want er groeit straks een kindje in je buik. Daar moet je je goed op voorbereiden. Het is heel belangrijk dat je lichaam in een goede conditie is al voordat je zwanger raakt. Bovendien vergroot dit ook de kans op een zwangerschap. Een goede conditie van je lichaam bereik je door gezond te leven en te eten, foliumzuur én Gravitamon te slikken. Je kunt het beste beginnen met het slikken van Gravitamon zodra je bent gestopt met anticonceptie. Het zorgt ervoor dat je je lichaam niets te kort komt op het gebied van vitamines en mineralen. Het houdt je lichaam gezond en in een goede conditie.

Tijdens je zwangerschap

De goede conditie vóórdat je zwanger raakt, moet je vasthouden tijdens je zwangerschap. Want nu groeit er daadwerkelijk een kindje in je buik. Gezond leven en gezond eten zijn dus ook nu van essentieel belang. Het slikken van foliumzuur heeft alleen nog effect in de eerste weken van je zwangerschap. Gravitamon kun je zonder problemen de gehele zwangerschap door gebruiken. Veel vrouwen hebben door de vitamines en mineralen die de dragees bevatten minder last van misselijkheid tijdens de zwangerschap. Dat is een plezierig bijkomstigheid. Je lichaam moet hard werken tijdens je zwangerschap. Daarom is het ook heel belangrijk voldoende rust te nemen.

Tijdens je borstvoedingsperiode

Als je borstvoeding geeft is Gravitamon ook tijdens je borstvoedingsperiode van essentieel belang. Want als jij voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt, krijgt je kindje dit ook door de voeding. En daarnaast moet je lichaam de borstvoeding wel maken, dus ook nu is het belangrijk dat je lichaam in een goede conditie is en blijft. Dat is voor jou fijn en voor je kindje.

Waar is Gravitamon verkrijgbaar?

Het is zonder recept van je huisarts verkrijgbaar. Het is onder andere hier te koop: Davitamon Multivitaminen

Delen