Over mij

Over mij

Ilona Niessen

Mijn naam is Ilona Niessen. Ik ben getrouwd met Wilco en trotse moeder van twee dochters Lisanne (bijna 5) en Jasmijn (2).

Op deze website plaats ik regelmatig blogs rondom zwanger worden en zwanger zijn. Gewoon omdat ik het leuk vind. Doel is om (toekomstige) ouders van nuttige informatie te voorzien.

Tijdens de zwangerschap van onze dochters werden we namelijk overladen met informatie. maar kwamen al snel tot de conclusie dat lang niet alle informatie gemakkelijk te vinden is als je iets specifieks witl weten. De berg informatie was daarvoor gewoon te groot.

Op dat moment ben ik blogs gaan schrijven op deze website met als doel (toekomstige) ouders van nuttige informatie te voorzien rondom zwanger worden en zwanger zijn.

Finna

Ik ben eigenaar van Finna, een onderneming met iets waar ik goed in ben én echt leuk vind. Het heeft een unieke combinatie. Finna is een administratiekantoor waarin ik ook actief ben als content marketeer en tekstsschrijver!

(Web)redactie

Het schrijven van teksten is mijn passie. Zo schrijf ik, naast op deze website, blogs op diverse andere websites zoals:

  • Kiesgezondeten.nl;
  • FinancieelEnzo.nl;
  • SZISS.nl, een bedrijf dat software heeft ontwikkeld voor het matchen van zzp'ers, urenregistratie en facturatie.

Ik ben ook auteur van het boek 'Eenvoudig Suikerbewust en Gezond!'. Dit boek laat zien dat het heel eenvoudig is een gezonde leefstijl als gezin te introduceren. Het geeft duidelijke handvaten voor een suikerbewuste en gezonde leefstijl, inclusief 25 basisrecepten. Meer weten: kijk op www.eenvoudigsuikerbewust.nl.

Meer weten...

Ben jij op zoek naar een goede boekhouder of content marketeer? Kijk voor alle informatie op www.finna.pro en www.finna.media en maak gratis en vrijblijvend kennis!

Delen