Baby slofjes en schoentjes

Baby slofjes en schoentjes

Ilona Niessen

En dan vertelt je zus, vriendin of collega zwanger te zijn! Je wilt graag een leuk, maar ook origineel cadeau geven. Iets wat niet ook door anderen wordt gegeven en bovendien iets waar ze ook echt iets aan heeft.

Baby slofjes en schoentjes:

Slofjes en schoentjes zijn ontzettend leuk om te geven. Heel nuttig ook, want een baby moet warme voetjes houden. Het is ook leuk om naar te kijken. Baby's eerste schoentjes en slofjes krijgen vaak een prominente plek in huis waar ze kunnen worden bezichtigd als de baby ze (nog) niet gebruikt.

Koop slofjes en schoentjes altijd twee maten groter dan het maatje wat je nodig hebt als je de slofjes koopt als cadeautje. Je weet immers nog niet hoe groot de voetjes zullen worden. Bovendien hebben veel slofjes en schoentjes een gevoerde binnenkant, waardoor er minder ruimte overblijft voor het voetje zelf. Te kleine slofjes en schoentjes zitten de baby niet lekker en kunnen afknellen. En de voetjes groeien vanzelf, dus is de maat te groot dan kan de baby de slofjes of schoentjes over een poosje alsnog aan. Slofjes en schoentjes zijn uiteraard te koop in de gewone babywinkels. Ruime keuze hierin heb je echter niet en origineel zijn ze daardoor ook niet.

Originele baby slofjes en schoentjes

Originele slofjes en schoentjes vind je bijvoorbeeld op www.baby-slofje.nl.
Daar hebben ze slofjes en schoentjes in allerlei soorten en maten, voor jongens en meisjes, maar bijvoorbeeld ook voldoende aanbod voor als je het geslacht van de baby nog niet weet. Er zijn slofjes en schoentjes in verschillende prijscategorieën, zodat er altijd wat voor je bij zit. Bovendien zijn er acties om goedkoper de slofjes of schoentjes op de kop te tikken. Je bestelt online. Bestellingen boven €50,- worden gratis thuisbezorgd. Baby-slofje heeft een goede klantenservice. Bestellingen worden binnen 24 geleverd.

Zo heb je een heel leuk en origineel cadeau waar je zus, vriendin of collega zeker blij mee zal zijn. Voor meer informatie, kijk zelf eens op www.baby-slofje.nl

Delen

commentReacties

Reactie geven?

Inschrijven voor nieuwsbrief