De Blijzwanger verwenpakketten

De Blijzwanger verwenpakketten

Zwanger! Een periode waarin je het soms best zwaar kunt hebben. Dé periode om je te laten verwennen! Dat kan met de unieke verwenpakketten van Blijzwanger, speciaal ontwikkelt voor iedere vrouw die in verwachting is. Verwen jezelf of laat je verwennen door je partner of een goede vriendin door één van deze mooie pakketten.

Speciaal ontwikkelt voor de zwangere vrouw

De verwenpakketten van Blijzwanger zijn speciaal ontwikkelt voor de zwangere vrouw. Ze zijn gevuld met producten die jij nodig hebt of die gewoon leuk voor je zijn in deze negen maanden waarin je in verwachting bent. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd. De verwenpakketten zijn ingepakt in een luxe cadeaudoos en worden gratis bij je thuisbezorgd.

De gratis verzending is niet het enige voordeel van deze pakketten. Als je alle producten los zou kopen, ben je veel duurder uit. Bovendien kost je dat ook de nodige energie. Door een verwenpakket te bestellen, wordt je onnodige moeite bespaard en dat is wat jij nu precies nodig hebt.

Pakketten nader uitgelicht

Er zijn momenteel drie pakketten verkrijgbaar:

De inhoud van de pakketten is anders. Het zwanger verwenpakket is mooi, een exclusief pakket met goede producten waar je wat aan hebt tijdens je zwangerschap zoals een decoratievaas (voor jezelf), voetencrème, het tijdschrift kindje op komst, een decoratieolifant (voor op de babykamer) en nog meer. Het verwenpakket De Luxe is ook echt De Luxe. Er zijn mooie producten toegevoegd, zoals de mooie buikband. De meeste producten die in beide verwenpakketten zitten, zijn in het luxe verwenpakket net even wat luxer of groter. Zo is de decoratievaas 20 cm lang en heeft een luxer design.

Door het succes van het zwanger verwenpakket en De Luxe, kunnen we je nu ook het zwanger verwenpakket Rituals aanbieden voor een mooie prijs! Dit pakket is anders van samenstelling. Jezelf verwennen met Rituals Ritual of Ayurveda – Balancing Treat dat is waar het om draait. Het pakket is voorzien van een zeer luxe badhanddoek en een mooie donkerblauwe buikband van glanzende stof. Daarnaast zijn ook nu een decoratievaas en decoratieolifant aan het pakket toegevoegd.

Echt een cadeau!

De verwenpakketten van Blijzwanger zijn echt een cadeau. De verwenpakketten zijn ingepakt in een luxe cadeaudoos en bevatten GEEN reclamemateriaal van andere merken / bedrijven die iets aanbieden. Dat hoort namelijk niet thuis in een verwenpakket. De pakketten bevatten enkel cadeau’s om jou eens te verwennen.

Gratis verzending

Alle producten die door blijzwanger worden aangeboden op www.blijzwanger.nl worden gratis bij je thuisbezorgd.


Delen

commentReacties

personSaskia

event 4 mrt 15:39

Deze week heb ik van mijn vriend het verwenpakket De Luxe gekregen. Een prachtig pakket, goed verzorgd ook. Vooral de buikband en de voetencreme zijn erg fijn. De vaas is erg leuk.

Reactie geven?

Inschrijven voor nieuwsbrief