Negenmaandenbeurs actie! 10% extra korting op je gehele bestelling t/m 26 februari!

Negenmaandenbeurs actie! 10% extra korting op je gehele bestelling t/m 26 februari!

De Negenmaandbeurs staat voor de deur, van woensdag 22 t/m zondag 26 februari in de RAI in Amsterdam. Het is een beurs voor jou als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Je vindt er o.a. trends, must-haves, deskundig advies over voeding of verzorging van je kindje. Vaak wordt de Negenmaandenbeurs gezien als een leuk dagje uit, waar je kunt profiteren van diverse acties en kortingen. In je drukke leven moet je wel tijd vrij kunnen maken voor een dagje beurs. Bovendien moet je daar nog de nodige energie voor hebben. Om toch de leuke must-haves in huis te halen, ontvang je bij Blijzwanger tot en met 26 februari 10% extra korting op je bestelling!

Buikbanden en … zwanger verwenpakketten

Blijzwanger heeft producten in het assortiment speciaal ontwikkeld voor de zwangere vrouw. Zo verkopen wij buikbanden om je zwangere buik goed te accentueren. De echte must-have van Blijzwanger zijn zeker de zwanger verwenpakketten.

Zwanger verwenpakketten nader uitgelicht

Er zijn momenteel drie pakketten verkrijgbaar:

  • Het zwanger verwenpakket
  • Het zwanger verwenpakket De Luxe
  • Het zwanger verwenpakket Rituals

Het verschil zit in de inhoud van de pakketten. Het zwanger verwenpakket is mooi, een exclusief pakket met goede producten waar je wat aan hebt tijdens je zwangerschap zoals een decoratievaas (voor jezelf), voetencrème, het tijdschrift kindje op komst, een decoratieolifant (voor op de babykamer) en nog meer. Het verwenpakket De Luxe is ook echt De Luxe. Er zijn mooie producten toegevoegd, zoals de mooie buikband. De meeste producten die in beide verwenpakketten zitten, zijn in het luxe verwenpakket net even wat luxer of groter. Zo is de decoratievaas 20 cm lang en heeft een luxer design.

Ook het zwanger verwenpakket Rituals is prachtig en uniek van samenstelling. Jezelf verwennen met Rituals Ritual of Ayurveda – Balancing Treat dat is waar het om draait. Het pakket is voorzien van een zeer luxe badhanddoek en een mooie donkerblauwe buikband van glanzende stof. Daarnaast zijn ook nu een decoratievaas en decoratieolifant aan het pakket toegevoegd.

Gratis verzending

Alle producten die door Blijzwanger worden aangeboden op www.blijzwanger.nl worden gratis bij je thuisbezorgd.

Gebruik de code: 9mndbeurs onderaan je bestelling en ontvang 10% korting!

Actie geldig tot en met 26 februari 2017


Delen

commentReacties

Reactie geven?

Inschrijven voor nieuwsbrief