Black Friday! 10% extra korting op je gehele bestelling t/m 27 november!

Black Friday! 10% extra korting op je gehele bestelling t/m 27 november!

Black Friday, ook Blijzwanger doet hier aan mee! Ontvang vandaag en het gehele weekend 10% extra korting op je bestelling!

Nieuw: Zwanger verwenpakket Feestdagen

Wegens het succes van het zwanger verwenpakket en het zwanger verwenpakket De Luxe, introduceert Blijzwanger het zwanger verwenpakket Feestdagen. Ook dit pakket is speciaal ontwikkelt voor de zwangere vrouw. En dat niet alleen, het ik ook speciaal gemaakt om je tijdens de komende feestdagen heerlijk te laten verwennen! Leuk om te krijgen met sinterklaas, kerst of oud en nieuw!

Dit unieke verwenpakket Feestdagen bestaat uit:

  • Ritual of Ayurveda – Balancing Treat
  • Decoratievaas
  • Luxe badhanddoek
  • Mooie donkerblauwe buikband
  • Decoratieolifant én
  • Tijdschrift ‘kindje op Komst’

Echt een cadeau!

De producten zijn zorgvuldig geselecteerd speciaal voor de feestdagen. Daarbij is ook expliciet gelet op de kleuren, alles past goed bij elkaar én bij deze feestelijke periode in het jaar. Luxe in dit pakket is het Ritual of Ayurveda – Balancing Treat pakket én de mooie badhanddoek. Het zwanger verwenpakket Feestdagen is, net als de andere pakketten, bij Blijzwanger te krijgen voor een speciale prijs. Als je alle producten los zou kopen, ben je veel duurder uit. Bovendien kost je dat ook de nodige energie. Door een verwenpakket te bestellen, word je onnodige moeite bespaard en dat is precies wat jij nu nodig hebt.

Het verwenpakket Feestdagen is een echt cadeau om te krijgen of jezelf cadeau te doen. Het is ingepakt in een luxe cadeaudoos en wordt bovendien gratis bij je thuisbezorgd.

Nu 10% extra korting op je gehele bestelling t/m 27 november!

Als je dit weekend een bestelling plaatst, is je verwenpakket nóg voordeliger! Ontvang vanaf nu t/m zondag 27 november 10% extra korting op je gehele bestelling! Ook nu wordt je pakket verpakt in een luxe cadeaudoos en gratis bij je thuisbezorgd.

Gebruik de code: Blackfriday onderaan je bestelling en ontvang 10% korting!

Actie geldig tot en met 27 november 2016


Delen

commentReacties

Reactie geven?

Inschrijven voor nieuwsbrief